Täytin kakun pyöreään, kelmulla vuorattuun salaattikulhoon.
Leikkasin kakkupohjan neljään osaan.
Ensimmäinen kerros meni kokonaisena, reunoja leikkaamatta kulhon pohjalle. Käytin kostutuksessa vaniljamaitoa. Päälle vadelmahilloa ja vaniljakiisseliä.
Seuraavasta kerroksesta leikkasin muutaman sentin renkaan, pohjan reunoja mukaillen. Jälleen kostutus, vadelmahillo ja kiisseli.
Kolmas kerros vuokaan sellaisenaan reunoja leikkaamatta ja täytteet.
Viimeiseen pohjan asettelin kulhon reunalle ja ne reunat jotka jäivät yli toisesta kerroksesta, käytin viimeiseen kerrokseen täydentämään tyhjiä reunoja.
Päälle kelmu ja paino, yöksi jääkaappiin.
Seuraavana päivänä kumosin kakun varovasti leikkuulaudalle, poistin kelmut ja kuorrutin kakun voi-tomusokerivaahdolla. Kakun punainen osuus oli Confetin kaulintamassaa, sekä Sallisen punaista marsipaania. Muut osat värjättyä kaulintamassaa.
Syy miksi käytin sekä marsipaania että kaulintamassaa oli, etten ikimaailmassa olisi saanut tarpeeksi punaista massaa pelkästään pastavärillä värjäämällä. Kun sekoitin punaisen marsipaanin ja valkoisen kaulintamassan, sain hyvän punaisen pohjan jota oli helppo lähteä jatkovärjäämään.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti